Stage lopen bij Sport Events Montferland en Open Club De Nevelhorst

Ben je op zoek naar een stageplek op het gebied van Sport & Bewegen? Of loop je liever een sportmarketing- of sportevent-stage? Misschien is stagelopen bij de twee samenwerkende organisaties Open Club De Nevelhorst en Sport Events Montferland wel iets voor jou…

Wie zijn we?

  • Open Club De Nevelhorst is de verbindende factor in Didam tussen inwoners, verenigingen, onderwijs, zorg, welzijn, buurtbewoners en bedrijven om via een breder sport- en beweegaanbod meer mensen te laten bewegen en participeren en sporters beter te laten bewegen en presteren. Daarmee proberen we beweegarmoede te voorkomen, stimuleren we een sport- en beweegklimaat en werken we preventief mee aan de gezondheid en participatie van onze inwoners.
  • Door evenementen te ontwikkelen met sportieve aspecten wil Sport Events Montferland mensen in de gemeente Montferland vermaken en ontwikkelen. Wij gebruiken sport als middel om mensen te ontwikkelen en bewuster te maken dat een gezond en fit leven tot meer levensvreugde leidt en duurzamere inzetbaarheid in werk en vrije tijd.

Zowel Open Club De Nevelhorst als Sport Events Montferland staan altijd open voor stagiairs of studenten die een opdracht wensen uit te voeren.

Waar kun je aan denken?

Je kunt ervaring opdoen binnen één van onze werkgroepen:

  • Bestuur: Schrijf een adviesrapport voor Open Club De Nevelhorst;
  • Sport & Bewegen: Geef trainingen of organiseer een sportevenement;
  • Marketing, PR & Communicatie: Draag bij aan de websites, sociale media en lokale kranten als communicatiespecialist, journalist, fotograaf of videomaker;
  • Events: Organiseer een evenement of activiteit als event manager bij Sport Events Montferland.

Wil je stagelopen bij organisaties die sport, bewegen, samenwerken en verbinden hoog in het vaandel hebben staan? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Stuur een motivatiebrief naar Alex Steg, alexsteg@ocdn.nl.