Gemeente realiseert lokaal beweeg- en sportakkoord ‘Heel Montferland beweegt’

Sport en bewegen zorgt voor een gezonde, inclusieve en veerkrachtige samenleving met leefbare kernen. De gemeente Montferland is – letterlijk en figuurlijk – volop in beweging. Met ‘Heel Montferland beweegt’ realiseert de gemeente haar eigen lokale beweeg- en sportakkoord. In de afgelopen maanden is er door verenigingen, organisaties, sporters en inwoners heel hard gewerkt aan de totstandkoming van dit lokale akkoord. Het resultaat kun je hier bekijken.

Het startschot van het beweeg- en sportakkoord is een live uitzending op woensdag 14 april 2021. In de uitzending zie je wat Montferland nu al te bieden heeft op het gebied van sport en bewegen. Er schuiven interessante tafelgasten aan en presentator Sjoerd Weikamp gaat in gesprek over wat sport en bewegen voor hen betekent. Ook delen de tafelgasten hun ambities om heel Montferland in beweging te krijgen.

Het sportakkoord wordt in de uitzending ondertekend en je leert de ultieme sportman van de gemeente Montferland kennen. Benieuwd wie dat is? Bekijk hier de uitzending op woensdag 14 april vanaf 19.00 uur live!

Bron: Achterhoek in beweging