Sportmarketing in Montferland

Sport Events Montferland helpt verenigingen, bedrijven, scholen en gemeente ook met het ontwikkelen van sportgerelateerde marketingconcepten. Samen met erkende regionale partners zijn wij in staat om ondersteuning te bieden op het gebied van sportmarketing of het helemaal uit handen te nemen.

Wij ondersteunen verenigingen bij het binden van sponsoren, leden of fans. Dit doen we onder andere door de sponsorcommissie te ondersteunen, een salesplan op te stellen, of een creatieve marketingcampagne te bedenken.

Wat we doen?

  • Sportmarketingstrategie – Met een goede (digitale) marketingstrategie bereik je jouw fans, volgers, kopers, bezoekers en deelnemers. Wij helpen je bij het uitdenken van de juiste strategie voor jouw doelstellingen.
  • Creatie & Design – Wij creëren, schrijven en ontwerpen verrassende content en marketingmiddelen. Met jouw verhaal afgestemd op jouw doelgroep. En daarmee zorgen we voor jouw succes.
  • Technologie – Met geavanceerd technieken als web development, marketing automation en data-analytics kunnen we jouw sportmarketingcampagnes ontwikkelen, analyseren en continu optimaliseren.

Meer weten over sportmarketing via Sport Events Montferland? Neem dan contact met ons op.