Running Clinic

Hardlopen lijkt makkelijk, maar niets is minder waar. Daarom organiseren we een Running Clinic met alle ins en outs over hoe dit op een goede manier te doen. Onder leiding van hardlooptrainer Jeroen Reintjes met assistentie van Ties Strijbosch.

Deze training ziet er als volgt uit. Eerst wordt er ingelopen en vervolgens volgen losmakende oefeningen. Daarna zal er een ruim gedeelte zijn voor loopscholing/loop-ABC en versnellingen op techniek en running core. Hierna volgt de kern, het loopprogramma, waarna het uitloopgedeelte en stretching/ontspanning volgt. Centraal staan de 5 big points betreft efficiënt hardlopen.

Tijdens deze training zal bij voorkeur de oudere jeugd en volwassenen meer te weten komen over hardlopen. Iedereen is welkom, maar enige conditie is een must!

Dit wil je niet missen! We zien je graag tijdens deze Running Clinic op Sportpark De Nevelhorst!

Wanneer?
Programma wordt in 2022 bekendgemaakt.

Waar?
Sportpark de Nevelhorst in Didam.

Voor wie?
Kinderen van 12 t/m 18 jaar

Kosten?
5 euro

Inschrijven
Schrijf je in via onderstaand formulier.

De organisatie houdt zich het recht voor om bij onvoldoende deelnemers het evenement niet door te laten gaan. Voor dit event hanteren we een maximum aantal van 20 inschrijvingen. Bij meer aanmeldingen stellen we een tweede datum voor.

Running Clinic

Meld je hier aan voor de Running Clinic op Sportpark De Nevelhorst in Didam.